Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-05@20:00:31 GMT

معرفی برترین مترجم‌های آنلاین

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۵۸۳۹

معرفی برترین مترجم‌های آنلاین

ایتنا - ​​​​​​​بر اساس نظرسنجی و تحقیقات جدید صورت گرفته، بهترین سرویس‌های آنلاین و اینترنتی ترجمه متن و تصویر را در سال جاری میلادی معرفی شده‌اند.
با توجه به افزایش روند استفاده کاربران عادی و غیر متخصص از سایت و سرویس‌های آنلاین و اینترنتی، به نظر می‌رسد که سرویس‌های ترجمه آنلاین که از سوی غول‌های تکنولوژی در سراسر جهان توسعه داده شده و در دسترس کاربران قرار گرفته‌اند، بیش از پیش مورد استقبال و توجه قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، تازه‌ترین آمارهای منتشر شده در وب سایت thepointsguy حاکی از آن است که کاربران به منظور فهم و درک بهتر متون و سایت‌های مختلف و تبدیل زبان‌های خارجی به زبان مادری خود یا بالعکس، بیشترین استفاده را از سرویس‌های ترجمه ذکر شده در پایین به ثبت رسانده‌اند که هر یک از آنها در نظرسنجی و یافته‌های تحقیقات پژوهشگران، تحت یک عنوان نام برده و معرفی شده‌اند.

۱. گوگل ترنسلیت(Google Translate ) : بهترین مترجم از دید کلی
این مترجم آنلاین توانایی ترجمه به ۱۰۰ زبان زنده دنیا را دارد، برای ترجمه محتوای سایت، تنها کاری که باید کرد قرار دادن متن در جایگاه زبان مبدأ و سپس انتخاب زبان آن می‌باشد؛ البته گوگل توانایی تشخیص زبان ورودی را دارد.
در بروز رسانی اخیر گوگل و اجرای سیستم Google Neural Machine Translation احتمال دقیق بودن متن ترجمه شده بالا رفته است. با این حال، از صحت و دقت ترجمه اطمینان حاصل کنید تا ایرادات احتمالی وجود نداشته باشد.

۲. بینگ مایکروسافت( Bing Microsoft ) : ساده‌ترین مترجم برای استفاده آنلاین
این سرویس که از سوی شرکت مایکروسافت توسعه داده و در اختیار کاربران قرار گرفته است، در نسخه‌های ویندوز و موبایل (اندروید و آی او اس) وجود دارد و همواره یکی از سرویس‌هایی بوده است که از سوی این غول تکنولوژی به منظور رقابت با گوگل ترنسلیت حمایت و پشتیبانی شده است.

۳. یاندکس ترنسلیت( Yandex Translate) : بهترین مترجم تصاویر و وب سایت‌ها
این اپلیکیشن که بیش از ۹۰ زبان زنده دنیا را ترجمه می‌کند، قادر است در حالت آنلاین زبان‌های مختلف را به یکدیگر ترجمه کند و در صورت مواجهه با وب سایت‌های خارجی زبان و مقالات انگلیسی می‌تواند درک ساده‌ای از آن را به شما ارائه کند.

۴. ریورسو( Reverso ): بهترین متجرم آموزش زبان
این سرویس نیز یکی دیگر از سرویس‌های ترجمه آنلاین است که همچون گوگل ترنسلیت قادر است به طور خودکار زبان‌های مختلف را به همدیگر ترجمه و تبدیل کند. از جمله مهمترین مزایای آن می‌توان به چک‌کننده هجی کلمات، انجام ترجمه بدون نیاز به کلیک کردن بر روی دکمه، امکان گوش دادن صوتی به متن مبدا و متن ترجمه شده، ارائه کیبورد مجازی بر روی صفحه نمایش برای بسیاری از زبان‌ها، امکان رتبه‌بندی اعتبار ترجمه‌های انجام شده به منظور اصلاح خدمات ترجمه اشاره کرد. البته بزرگترین ایراد آن این است که تنها از چند زبان محدود پشتیبانی می‌کند و نمی‌تواند زبان ورودی را به طور خودکار تشخیص بدهد.

۵. سیسترانت ( Systranet): بهترین مترجم آنلاین برای ترجمه فایل‌ها
سیسترانت نیز یک سرویس ترجمه دیگر به شمار می‌رود که نه تنها متن، بلکه فایل‌ها را نیز ترجمه می‌کند. فقط کافی است فایل موردنظر خود به فرمت مایکروسافت ورد را آپلود کرده و منتظر ترجمه آن به زبان مدنظرتان باشید. به عقیده کارشناسان و کاربران، این سرویس برای ترجمه رزومه، خواندن اسناد و مدارک به زبان‌های خارجی از جمله دستورالعمل‌های استفاده از وسایل به زبان‌های خارجی بسیار مناسب است.
از جمله مهم‌ترین معایب آن می‌توان به عدم ترجمه به صورت خودکار، نیاز به ساخت یک حساب کاربری، عدم پشتیبانی از زبان فارسی اشاره کرد.

۶. اینترنت اسلنگ ( Internet Slang): بهترین مترجم متون نوشته شده به زبان عامیانه
همانطور که از اسم این سرویس ترجمه معلوم است، به منظور تبدیل متون نوشته شده به زبان عامیانه و اصطلاحات کوچه و خیابان توسعه و طراحی شده است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: گوگل مایکروسافت ویندوز اندروید مترجم آنلاین مترجم گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۵۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴

برندهای ترکیه دارای طرفداران زیادی است و این مسئله باعث شده است که افراد زیادی برای خرید از سراسر جهان به این کشور سفر نمایند. دلیل محبوبیت این برند ها کیفیت پارچه و دوخت بسیار عالی پوشاک و محصولات آن است. صنعت پوشاک این کشور از بزرگ ترین بخش های درآمد صادراتی این کشور حساب می شود. اگر تا به حال لذت خرید از بهترین برندهای ترکیه را تجربه نکرده اید و امکان سفر به این کشور برای خرید را ندارید، پیشنهاد می دهیم در ادامه با ما همراه باشید تا ضمن معرفی برندهای معروف، مزایا خرید آنلاین از برندهای ترکیه را به شما توضیح دهیم.

بهترین برندهای لباس ترکیه کدام است؟

در این بخش بهترین برندهای ترکیه که از سراسر جهان محبوب هستند را لیست کرده ایم:

1. برند دیفکتو DEFACTO

دیفکتو یکی از بهترین برندهای ترکیه است که هم در داخل ترکیه و هم سطح بین المللی محبوبیت زیادی به دست آورده است. این برند لباس ترکیه ای، در سال 2003 تاسیس شد و از آن زمان به یکی از خرده فروشان لباس و مد در ترکیه تبدیل شده است و طیف گسترده ای از گزینه های لباس برای مردان، زنان و کودکان را ارائه می دهد.

دفکتو (Defacto) به دلیل طراحی های مدرن خود که مطابق با سلیقه ها و ترجیحات دنیای مد است، شناخته شده است. این برند لباس ترکیه، بر ایجاد لباس های شیک و راحت تمرکز دارد که نشان دهنده آخرین روند مد است. دفکتو چه لباس‌های غیررسمی، چه ورزشی و چه رسمی، طیف متنوعی را برای مناسبت‌ها و سبک‌های زندگی مختلف ارائه می‌دهد.

2. برند ماوی  MAVI؛ بهترین برند ترکیه برای خرید لباس

ماوی در زبان ترکی به معنای آبی است، این برند دارای مهارت زیادی در تولید و طراحی پارچه، به ویژه در زمینه جین است. بهترین برند تولید کننده جین در ترکیه "Mavi" در سال 1991 در استانبول تاسیس شد و از یک شرکت تولید کننده لباس جین محلی به یکی از برندهای معروف ترکیه  و بین المللی تبدیل شده است.

3. برند مدانیسا MODANISA

Modanisa یکی از بهترین برندهای ترکیه در حوزه پوشاک است و تاثیر زیادی در صنعت مد متوسط گذاشته است. Modanisa که در سال 2011 تأسیس شد، به یک پلتفرم آنلاین پیشرو در زمینه پوشاک ​​برای زنان تبدیل شده است.

مدانیسا، بهترین برند تولید کننده لباس ترکی زنانه است که نیازها و سلیقه افرادی را که به دنبال گزینه های لباس مدرن اما معمولی هستند، برآورده می کند. این برند طیف گسترده ای از لباس های زنان از جمله ژاکت، عبا، حجاب، روسری و غیره را ارائه می دهد.

4. برند ال سی وایکیکی LC WAIKIKI

از جمله بهترین برندهای ترکیه برای خرید، برند LC Waikiki، یکی از محبوب ترین و بهترین برندهای پوشاک ترکیه است که در داخل ترکیه و در سطح بین المللی حضور پررنگی پیدا کرده است. این برند که در سال 1988 تأسیس شد، به دلیل ارائه لباس های شیک و مقرون به صرفه برای مردان، زنان و کودکان مشهور شد.

برند LC Waikiki طیف وسیعی از لباس‌ها از جمله لباس‌های روزمره، لباس رسمی، لباس‌های ورزشی، لوازم جانبی و غیره را ارائه می‌دهد. بهترین برند لباس ترکیه LC Waikiki قصد دارد سبک های مد روز را ارائه دهد که مطابق با مشتریان خود باشد.

5. برند کوتون koton

کوتون با رویکرد خلاقانه، نوآورانه و مشتری مدار خود، سیاست ترکیب محصولات فصلی با طرح های اوریجینال و ارائه آنها با قیمت های مقرون به صرفه را اجرا می کند. کوتون دارای 275 فروشگاه در ترکیه و 159 فروشگاه در 28 کشور مختلف است. کوتون از محبوب ترین برندهای ترکیه ای است که در زمینه مد و لباس یک برند جهانی است.

خرید آنلاین از ترکیه و مزایای آن

خرید آنلاین از بهترین برندهای ترکیه مزایای زیادی برای شما به همراه خواهد داشت. برای کسانی که امکان خرید حضوری از بهترین برندهای مشهور ترکیه ای را ندارند، بهترین کار، خرید آنلاین است. در اینجا برخی از مزایای خرید آنلاین برندهای لباس ترکیه آورده شده است.

1. طیف گسترده ای از انتخاب

پلتفرم‌های آنلاین دسترسی به طیف گسترده‌ای از برندهای لباس ترکیه را فراهم می‌کنند و به خریداران اجازه می‌دهند تا انواع سبک، رنگ و طرح‌ را کشف کنند. از لباس‌های سنتی تا لباس‌های مد معاصر، فروشگاه‌های آنلاین طیف گسترده‌ای را برای پاسخگویی به سلایق و ترجیحات افراد ارائه می‌دهند.

2. راحتی و دسترسی

فروشگاه های آنلاین 24 ساعته در دسترس هستند و به مشتریان این امکان را داده تا بدون محدودیت ساعت کاری فروشگاه فیزیکی یا موقعیت جغرافیایی، هر زمان که می خواهند خرید کنند.

3. اطلاعات دقیق محصول

فروشگاه آنلاین اطلاعات دقیقی از محصول مانند جنس پارچه، سایز و دستورالعمل های مراقبتی و نظرات مشتریان را ارائه می دهند. این اطلاعات به خریداران کمک می کنند تا در مورد لباسی که قصد خرید آن را دارند، تصمیمات آگاهانه بگیرند و از کیفیت محصول اطمینان حاصل کنند.

5. آسان برای مقایسه و جستجو

خرید اینترنتی، افراد را قادر می سازد تا به راحتی قیمت ها، سبک ها و ویژگی های لباس را از برندهای مختلف پوشاک ترکیه مقایسه کنند. این موضوع، امکان تصمیم گیری آگاهانه تر و مطمئن تر برای خرید را فراهم می کند.

6. طراحی مجازی و شخصی سازی

برخی از فروشگاه های آنلاین می توانند به مشتری کمک کنند که سبک دلخواه خود را از بهترین برندهای لباس ترکیه به راحتی پیدا کنند تا تجربه خرید آن ها بهبود بخشیده شود.

آنچه در این مقاله خوانده ایم

دنیای برندهای پوشاک در ترکیه به این موارد ذکر شده در این مطلب خلاصه نخواهد شد. در واقع در دنیای این برندهای مختلف، تمامی سبک های لباس و طیف وسیعی از کیفیت و قیمت وجود دارد؛ اما خرید از بهترین برندهای ترکیه ای برای ایرانیانی که نمی توانند به ترکیه سفر کنند یک چالش است. اما سایت هایی وجود دارند که می توانند به عنوان یک واسطه محصولاتی که شما علاقه مند به خرید آن ها هستید را در زمانی کوتاه به دست شما برساند. کیالوکس از جمله بهترین سایت خرید آنلاین لباس از ترکیه است که رضایت مشتریان زیادی را در این زمینه کسب کرده است و می تواند جهت خرید پوشاک از بهترین برند ترکیه ای، از خدمات این سایت استفاده نمایید.

دیگر خبرها

  • برترین موتورکراس سواران تبریز معرفی شدند
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • برترین نقاشی دیواری سال 2023 ؛ بانوی نوازنده و خلاقیتی که نمایش می دهد(+عکس)
  • معرفی برترین های مسابقه فوتسال مهاجران آران وبیدگل
  • معرفی برترین‌های هفته دوم تنیس ساحلی کیش
  • معرفی برترین‌های مسابقات آزاد دارت بانوان کارگر ایران
  • معرفی برترین‌های مسابقات کاتا جودو بانوان استان همدان
  • معرفی برترین‌های مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل
  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم